Sunday, August 14, 2011

.kururu task.

at last~~

task yg terakhir :

nak join klik gamba nih



matlamat blogging?

huhu macam takde je.. 0.o

em.. mulenye dulu, akoo nak saje2 je wat blog..sebab terpengaruh dengan kawan.(pengaruh rakan sebaye hoo)

pastu, aku mgalami fasa perubahan hidup.huu

aku pon rase nak gune blog ni untuk sesuatu yg bermanfaat.
(mberi manfaat kpd pembace)

maknenye setiap entri aku kene ade motif.huhu

tapi sekarang ni, macam tak berape tercapai lah.haha
kadang2 aku mrepek2 jugak ah kat blog ni.. =p




harapan..

err..
smoge matlamat blogging aku sentiase tercapai.haha

smoge blog aku tak mdatangkan kburukan.
smoge ramai yg hepi bace blog aku.
haha


oke.

dah la kut.


-tamat-


=)


perasaan : gembire.

http://www.smileycodes.info








sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

8 comment(s) to akoo =):

ILA HonEyBuNNy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ya...

nak berblog neh kita memang kena ada matlamat dan harapan kan..ehheh

sebab gaya penulisan kita kdg2 mncrminkan diri kita jugak..;-)

Freaky said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga tercapai matlamat tu

Kancil 8349 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

task yang terakhir ke nie...wah best gak nie...

bunbun said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cehh dah habeh dah dy buat. org baru nak join ni. hahaha

Addin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

true :) matlamat yang mantap ! chaiyokk !

Aisyah Aina said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mintak2 la tercapai ye..

entri aku pon selalu takde motif...bantai je la...haha

akoo pae said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ILA HonEyBuNNy

huhu btol2..akoo suke merapu kat blog. maknenye aku seorg yg mrapu lah?heheee


freaky - arigatou~ =)


kancil - bes3..sronok akoo dapat siapkan sume taskk..wee~~


bunbun - hahah yela..wat sekaligus la senang.. =)


addin - chaiyok utk kamu juge..
=) thankss


aisyah aina - hee tq.. haha kan?kan? bantai je.. =p

sifu im said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku berbelog sbb nk story sal dak2 aku je..haha

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...