Sunday, August 28, 2011

.CONTEST: RAYA MERDEKA oleh LL.

assalamualaikum..=)



di keheningan pagi yg cukup indah dan barakah ini
aku join satu contest setelah ditag oleh ana jannah . hee




mule2 ingat malas nak join sebab aku memang tengah takde mood berblog sket semenjak dua menjak lapan menjak nih.
kalo korang prasan aku tak BW kat blog korang pon semalam2.huu
lepas ni , insyaAllah aku BW oke.





tapi..
memikirkan prinsip aku yang berbunyi -
''kalau nak orang buat macam tu kat kite, kite kene la buat kat orang macam tu dulu ''
aku join lah contest ni..
so, nanti, kalo aku tag orang, orang pon rajen la nak join ek??err..


haha panjang lebar lah pulak intro nye..
oke berbalek pade contest .







nak join , dipersilekan klik banner di atas ye...




____________________________________________________




pastu,,
ucapan raye n merdeka kepade rakan2 yg kusayangi -




ehem2, soundcheck2~
dengan ini, aku mengucapkan slamat menyambut hari raye dengan bebasnye.keh2
say Alhamdulillah, thank u Allah sebab kite masih diberi nafas untuk meraikan hari raye ni iaitu hari kemenangan umat islam yg dah bjaye mnahan nafsu selama sebulan.. =)
n say Alhamdulillah , negare kite sudah 54 tahun merdeka dengan izinNye . 


p/s - makan semperit sambil kibar jalur gemilang ye.hee


pecah kace pecah gelas,
sile bace dengan ikhlas.










__________________________________________________




akoo tag - merahitujambu =)








oke.done.




hadiah lumayan. jom join.












sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

11 comment(s) to akoo =):

Wanie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sempat g join tu..nak raya dah la :P

muhamad hanif said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waahhh,

contest edisi raya ni,.



selamat bercontest yaa!

Ana Jannah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha...bagos2 akoo...pasni nak tag ko bebenyak ar...huahua :P

merahitujambu said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ako igt cik erah rajin?hehehee...cik merah lagi malas..tp betul ckp akoo tu...cik merahitujambu setuju sgt perinsip akoo..harap tghn sy rajin eh..selamat hari raya akoo..nama akoo sapa eh?

SoLy SoLicious said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jum pakat mkn semperit sambil kibar JL.. heeeee

iMBobo said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

support sesama blogger! :) gudluck utk contest ni k? :)

ILA HonEyBuNNy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah2....semangat neh...

good luck...hehe...

nak kueh raya...ehhehe

KuNanGKuNanG said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak join gak la..mane tau rezki kan...:)

myhatiku said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gud luck akoo :)

Zul Fattah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cam best je.. huhu

misZiSya said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanx dan selamat hari raye =)

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...