Thursday, August 18, 2011

...

assalamualaikum


korang penah tak rase
macam tak nak layan semua orang sekelililng korang.


padahal korang tengah marah dangan sorang je.


sampai korang rase nak lari dari semua orang
taknak jumpe sape2
nak pegi satu tmpat yg takde orang langsong.

huh



terase heartless.






rase nak memekakkan telinge wpon ade orang cakap ngan kite.
rase nak mbisukan diri dengan semua org
dan rase nak mbutakan diri untuk semua perkara yg ade depan mata.





p/s (kepade lelaki) -
jangan berurusan dengan pmpuan macam korang berurusan dengan laki.
hati pmpuan lain.



sori.takde mood nak BW.




aku harap '''someone'' komen entri ni.






sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

10 comment(s) to akoo =):

sleeping_maniac90 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pena je rs cm tuh..
kalo ak rs cm xnk lyn org len, ak akn wt hal sdri.. lgpun ak xnk org len kne mrh ngn ak..

sbr eh huhu

bunbun said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uhuhh kenapa ni sayangggg~ pujuk ko dengan doodle boleh tak weh. alaaa mucukkk

Wanie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau tengah marah sume org akan kena dengan aku..:D

just p amik mood balik baru bw eh..:)

SimplySeoul said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selalu rasa macam tu, I called it I-just-wanna-be-alone mood.

ILA HonEyBuNNy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ya,,,pernah merasa begini gak...

rasa nak marah semua org..ehhe..

sabar eh...;-)

muhamad hanif said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alalalalla,

kenapa cik akoo ni ?


ummpphhh, senyummmm ???

zaty said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bkn stakat xlayan tp kdg2 org len lak kena sembur. huhu

akoo pae said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu thanks sume~

akoo dah oke. *kot

=)

sifu im said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ak x penah rase ape yg ko rasakan tu..

sbb ati ak terlalu keras utk menyetuh2 perasaan ni..haha

akoo pae said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@sifu im

huhu ko memang~~

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...