Thursday, August 25, 2011

grrrr~

assalamualaikum.~












______________________________




(adengan 1)












tengah2 tolong mak masak,
tibe-tibe :




''tingtininingtininininingtingtinininggg''
(bunyi msej )




tangan yg tengah memotong bawang terhenti.


''hee sape yg msej aku ni..kekaseh lame kut. =p ''




selesai memotong bawang, aku bergegas mencapai enset.


tengok2.. :











=.=''








____________________________________________




(adengan 2)












sedang kebosanan dan kesepian ,
aku bermalas2an atas katil.
tibe2 :




''tingtininingtininininingtingtinininggg''




''wahh ade org msej..
tau2 je aku kbosanan dan kesepian..''





tapi..
rupenye :









 =.='' lagi..






___________________________________________________




grrr..geram doe.
celcom ni rajen ngat bagi msej.



enset aku dah la sunyi je sbb aku tggu org je msej aku.
aku malas msej org.muahaha



pastu dah skali skale bunyi msej masok tu,
excited lah aku.
malangnye, tu msej dari celcom.
haish












 _______________________________________________






p/s 

- haha gamba kat last post tu, mgambarkan aku yg tgah wat doodle laa.
haishh ..sape cakap aku tgah usha laki?huhu 


-bagi yg btanye, aku lukih gune microsoft word.


-maaf sume. aku tak sempat BW lah arini.
esok,insyaAllah aku menjejakkan kasih ke blog korang oke. =)











sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

14 comment(s) to akoo =):

Aisyah Aina said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

siapa lagi yang nak bg mesej kat kau kalau bukan celcom..haha


teruskan usaha menunggu mesej :D

kei said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha perasaan yang sama jugak... asyik2 celcom jerk mes =.=;

sergeant keroro said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama la, tension kadang-kadang :P

ZWAN SABRI said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

HAHA.. tula pasai.. rajin betoi celcom anta msg.. zwan pown klaw bunyi masg je, kalut gila tgk sapa yg anta tp tgk2 celcom.. hampa rasanya.. HEHE


MySuaraBlog: Larangan Untuk Pengantin Perempuan

EYFAalias said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha. pakai celcom ke? eyfa pn selalu mcm tu. ingatkan siapa yg msg. rupanya mxs. ahhaa

aïchamasran said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha, celcom pun dok rajin mesej2 ngan aku ni...

sleeping_maniac90 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko kapel je la ngn clcom tuh hak3..
tp kdg2 mmg gram wei..
ingt ad la somebody y ingt kta ...
rupenye clcom.. =.="

Hans said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha
maxis lagi kerap hantar sms wieh

bunbun said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha! sebab tu aku dah seminggu tak on henset XD sekarang sume gune tenet je. wat gapo hanta sms. ahahaha

muhamad hanif said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baguslah,

ada jugak orang nak sent mesej dekat kau.



lalalalalalala.

ABU said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bak sini no talipon..aku call hehehehe..

Afikah Aziz said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

errr sama cm ika je,malas hantar msg kat org,tggu org je htr msg klu x mmg senyap je la hp tu muahaha..dan yg plg xsuke jugak bile eksaited dgr bunyi msg tp bile tgk rasa nk hentak kaki je..celcom rupenye htr >_<

syarifahsidrus said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hha..stress kot kalau memang tengah tunggu mesej, tetiba mesej tu yg dapat..

guna word?pandai laaa

sifu im said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ak la ckp ko usha laki

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...