Tuesday, January 17, 2012

.sorry la woi.

assalamualaikum. =)


tengok ni ayat ni -

‎''Sorry is the most useless word. No matter how many times you say it, it will never gonna reverse the damage you've done''




huhuu 

kesian ''sorry''.
dapat pangkat ''useless''.









ye, memang la betul kan, cakap 'sorry'' tak dapat putar balik mase.
tak dapat baiki mende yang dah rosak.
tak dapat angkat mende yang dah jatuh.
tak dapat cuci mende yang dah kotor.

dan sebagainya.





because, it is just a WORD.
bukannye sejenis ACTION.
ataupun MAGIC ?
hahhaha 


(maaf, tpengaruh ngan citer wizards of waverly place the movie tadi..heheh)




tapi, manusia tak lepas dari melakukan kesilapan bro.
so, itulah fungsi perkataan MAAF tuu..




perkataan tu, bagi aku 
adalah satu tande seseorang tu menyesal.
(kalo die betul2 maksodkan n ikhlas mintak maaf laa)
untuk kesilapan yang tak disengajakan.
atau kesalahan yang dilakukan tanpa sedar.


hmm.



kesimpulannye,
sorry k?
=p




*tapi ade orang ingatkan aku-
''.tp kalau x blajar dari kesilapan n asyik cakap sorry pun x guna jugak ;)  ''

betol3..




*sedeh kan, bile kite mintak maap terhadap ksilapan yg kite tak sgaje buat, org tu still marah.huu








sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

10 comment(s) to akoo =):

visitme@FaTiN cOrNeR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bkn senang nk ckp sory..ada jgk yg jenis ego tak penah ckp sory kn?

Aisya J said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

HAHA tapi lagi suka cakap sorry, sbb takut rasa bersalah tak sudah kalau tak cakap sorry :S

faa.rosli said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best entry ni. memang sedih kalo kite x sengaja n say 'sorry' tp xde sape lyan mcm laa kite ni sengaja nak buat salah.

faa.rosli said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best entry ni. memang sedih kalo kite x sengaja n say 'sorry' tp xde sape lyan mcm laa kite ni sengaja nak buat salah.

KAMIHIDUP said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bukan semua benda boleh sorry. :)

Aishah Jahirah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dengan ucapan maaf boleh melembutkan hati org...

hamim said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah sombong pemilik blog ini dgn mims. huahuhauha

Hanie Dew said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

orang marah ko ke.
sorry kalau useless dah lama orang remove dari encyclopedia.

teha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hurmm.. kesiann sori.. tibe2 jd useless

Iffah Afeefah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erm sorry mmg sukar diungkap

sorry sng diungkap buat mreka y slalu lakukan slh

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...