Saturday, January 14, 2012

jangan nak heartless sangat.bole?

assalamualaikum.






watch ur mouth.

MyEm0.Com


post ni khas d tujukan buat lelaki2.
em,pmpuan pon same kot.kadg2.




huhh.
mood-sentap.




tadi kan, ade sorang kawan lame aku ni
kawan skola, sekelas dulu,
die chat ngan aku..






tengah2 chat nih, aku macam ade tersalah paham sket soalan die,
so, aku tersalah jawab laa.




u know what, die cakap aku ''sengal nak mampos''.
'o'


*jatuh rahang*






huhu
aku pon tak reti nak cite camane.
korang mesti  pikir - 


laaa, macam tu je pon.
ape yg sentapnye??






masalahnye, die yg salah kot.
ayat die yang tak lgkap,
aku jawab je la ikot kepahaman aku.
tibe2 aku dapat pangkat ''sengal nak mampos'' sebab salah jawab soalan.
what theeeee~

MyEm0.Com




lain la kalo aku memang tengah merepek2 ke 
meloyar buruk ke, logik la penggunaan sengal di  situ kann.
ni, aku tengah jawab dengan sopannye kot mase tu.






haishh.
rase nak sepak je.
jangan lupe, anda berada dalam ''free to sepak'' zone.
huhu






pastu, aku da tak reply.
kalo tak, ade yg kene sembur kang.




____________________________




aku tau la aku ni jenis yang slamber gak.
ayat pon ganas sikit.
smpai blog aku pon orang ingat ownernye laki.hu2


tapi aku still gurl doe.
agak2 sikit bahase tu.




kalo korang da bese cakap ngan laki camtu,
ngan pmpuan kene la ubah sikit.



MyEm0.Com
jangan tau cakap pmpuan sukar difahami je.
korang tu yg heartless.*kadg2*
haha
maap.
sedikit emo.
*bukan sume laki camtu.hanye segelintir.  ;)










sekian.


sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

9 comment(s) to akoo =):

Hanie Dew said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

inilah kesalahfahaman lelaki dan pompuan. kadang kadang diorg tu buat ayat shortcut ingat pompuan paham ke. pastu sebenanya laki lg cepat emo. cam kes ko la. dia terus reply "sengal nak mampos". tsk tsk tsk

faa.rosli said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

balas je balik mende yg setimpal. hihi

DARKNOUR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haa, btul. aku pun mula2 terkeliru ngn identiti owner blog ni. huhu

Aishah Jahirah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehee nampak aje ganas tp masih ada kelembutan...kan agak2 la kalau nk cakap 2,jgn ikut sedap mulut je...

teha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sabar2.. hehe :)

hassy chan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sbar2..
bior la org cm tuh..
huhu..
org tuh laki ek??

akoo pae said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@hassy chan
a'ah die laki..

Iffah Afeefah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

maybe ko kne kasi ayat y die gtaw

br kitorng ley paham

sengal nak mampos bg aku normal je..tatau la pempuan lain kan

nadzirah sofia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sapekah beliau?haha

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...