Friday, January 27, 2012

.responsiblity

assalamualaikum.





korang..jom!

nak pergi mane?

hehe takde lah, aku nak ajak korang join satu contest.

Pertandingan Poster Dakwah kat facebook.

boleh tengok kat [sini]


alang-alang ade pertandingan yang baik macam tu, bagus jugak kalau kite join..ye dop?

ye lah, jangan lupe tanggungjawab kite untuk berdakwah.

dalam blog ni , jarang- jarang je kite berdakwah..kadang-kadang merapu je..*terase aku*

so, dalam contest ni, kite bole berdakwah melalui kreativiti kite..menarik kann =)



MyEm0.Com


jangan nak gune ayat ni '' aku tak kreatif laa..blablabla~ ''
huhu bukannye nak suruh buat giler cantek tahap gaban pon..
tak menang takpe..janji mesej dakwah tu sampai.. oke?
simple is nice. :)



Firman Allah s.w.t yang bermaksud : " Serulah (manusia) kepada jalan Tuhanmu dengan hikmah dan nasihat yang baik, dan berbincanglah dengan mereka dengan cara yang baik. Sesunguhnya Tuhanmu Dialah yang lebih mengetahui tentang siapa yang tersesat dari jalanNya dan dialah yang lebih mengetahui orang-orang yang mendapat petunjuk" (surah al-Nahl : 125)














*eh.ini bukan paksaan. tapi ajakan :)








sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

10 comment(s) to akoo =):

KAMIHIDUP said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

InsyaAllah akan cuba.

Jue said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ayat kat poster tu ayat yg aku slalu ckp kat diri aku sndri =)
aku akn tlg hanie join =)

visitme@FaTiN cOrNeR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

slh satu jln terbaek nk berdakwah nie..insyaallah..

nadzirah sofia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga berjaya faizah!

Hanie Dew said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku da start fikir nak design poster tuu..heehehehhe

Iffah Afeefah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga terpilih

bukan tak nk

tp serius

bende2 gni mmg xde seni dlm diri

hurmm takut jd lain pulak

sokong org buat jelah

akoo pae said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@nadzirah sofia
mekaseh =)


hani n jue - yeyy!! join tau.join tau. =)

akoo pae said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yg lain2 juge, slamat mcube =)

Jay Joseph ^^ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah best jugak nih...^^

sergeant keroro said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gudluck!! hehe XD

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...