Thursday, January 19, 2012

Andai aku seorang artis.

assalamualaikum =)


andai aku seorang artis??
errr~


haha taknak pon jadik artis.
siyes.

knape?


serabut.




bile jadi artis =


1) tak boleh jawab ''no komen''

artis kan sokmo dengan jawapan no komennye..biasenye bile part kisah cinta diorang lah.. yang wartawan2 dan orang ramai pulak tak nak terime jawapan tu..so, cerita cinta artis tu akan dikorek2 hingga ke lubang cacing yang paling bawah..sampailah jawapan selain ''no komen'' didapati.
huhu serabut kan? 
kalo bukan artis, senang je..orang tanye, aku jawab je no komen. kisah cinte aku. none of ur bisnes..hahah




2) keaiban disebar2kan

jadi artis, punggung kene raba pon jadi berita hangat, gempar, ditulis dalam akhbar, majalah, twitter, blog, facebook dan sebagainye. huh. tak rase ke itu satu aib?? tak paham lah.




3) yang betul jadi salah, yang salah jadi betul.

jadi artis- rumah kene rompak pon, dikatakan berlakon. pura2 dirompak.?? huhu sadis giler. ade bukti ke cakap macam tu? kalo takde, tahniah. anda sedang memfitnah.





hmm..ape lagi ea? banyak lagi keserabutan melanda bile jadi artis ni sebenanye kan.. lu pikir la sendiri..



kesimpulan - besyukurlah kite bukan artis.





*mood- tak paham dengan pemikiran manusia*





sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

5 comment(s) to akoo =):

visitme@FaTiN cOrNeR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku nk jadi retis yg syok sendiri jelh..hehe

Iffah Afeefah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

slu berangan nk jd plakon

tp xmola tambah dosa

teha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lebih baik jadik org biase.. aman sikit :) hehe

syeedafabewlaz said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku ni artis bebeh :D

nadzirah sofia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jgn layan banos yg kuat pasan tu...haha

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...