Friday, January 13, 2012

garu2 kpale.

assalamualaikum.
=)


aaaa ...
(garu2 kpale)
nak tulis ape ek?
haha adoi~


emm.
stiap ari kan, bukak fb
usha2 status kgkawan, 
mostly cakap pasal love.


haha
boring gle.
dah tak saba nak kawen ke hape?


mude lagi kott..
lepak ah.


ceitt 
pae, kau cakap orang, kau pon same.

=p


nak wat camane, mende tu menarik utk diperkatakan.muahaha
aku normal lah maknenye kan?? hee


emm (garu2 kpale lagi)



hari tu kan, akak aku tulih kat fb die, taon ni ,
azam die nak bertunang.
hahha klaka je ..
ade ke azam mcm tuh..?


keh2 tapi aku hepi.
i hope so, it  will come true.
aamiiin. (baik korang amin same!)


and , aku komen kat status die tu, 
'' pagi tunang, tgah ari mnikah.hhaahaha''


yelah, tak payah nak tunang lame2..

*aku dah  tak sabar nak dapat anak buah~
weeeee*


okebai (sebelum aku garu kpale lagi).





sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

9 comment(s) to akoo =):

zaza bohr said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

azam tahun baru nak bertunang?hehe. bagus le tu, dia dah ada niat nak mendirikan masjid.

CintaZulaikha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehhehhe, sengih sowg2...

Aishah Jahirah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

azam nak bertunang...bagus tu ada perancangan....hee

hassy chan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kawen tuh bgus.. elak maksiat ngeh3..
nk kawen!! hahaha gatal..

faa.rosli said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak kawen da la tu...hihi

Jue said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko nye entry wat aku bfikir kjap sbb aku pnah rs pe ko rs hihi

KAMIHIDUP said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amin ya rab. :)

baiti said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pae...kuat hang menggaru kepala..dah syampu blom? haha

Hanie Dew said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ah..komen jue tak bole blah. tak bole compate ko ngan dia la. umur ko (jue) tu tak bole tunggu. hahahahha..

tp xpe asal jgn lebih 30 da la.

aku dulu pagi kul 8 tunang. kul 9 nikah. terus majlis sekali. hahhaa..sempoi + jimat + penat sekaligus.

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...