Tuesday, July 12, 2011

.xdela cantek sgt.

assalamualaikum..

lame dah xmrapu2 kat cni..
smlm share cte upin ipin jep..
hehee

em, arini ari slase ek.
jumaat lpas akoo g uma kawan akoo kat kuantan..
smpai ari ahad.
mule2 egt nak tido sehari je..sabtu tu nak balik..
tp dsebab kan bbrape faktor, smpai ahad la akoo dok situ..huhu
ihsan google.

sje je nak jalan2..
yela cuti 3bulan lbey, tp tperuk je kat umah..
bosan doe..
seb baek die plawa g umah die..
hee

ktorang shoping2 ape yg patot..
tgk wayg~
haha
cte Sekali Lagi.
lepaskan die! ~ =p

oke la kut..
3.5 bintang.hahah
pndai2 je aku bg markah..

***********************

emm.
skang ni aku nak cakap pasal baju laa..
huhu

blouse & tshrt labuh..
-gambar contoh2 baju smate2-

banyak mahal maa..

xdela mahal sgt sbnanye.
tp bg aku yg still student ni, mahal la gak kot..

mostly,
sehelai rm40 ++
macam mane la org nak rajen2 kan diri pakai pkaian 
longgar2 n labuh sket,,
kalo dah harge mahal..
milkysmile
nnt pakai tshrt or baju bese yg kcik or 
xbrape nak longgar, mule laa mgutuk..

tp hakikatnye,,
baju2 jnis tu laa yg harge mura2..
seploh hinggit da boley dapat sehelai kan..
xpon belas2 hinggit..
dah la cantek2..
*comey2
huu

milkysmile
tp yg akoo tgk tshrt labuh2 tu,
kadg2 bukan shantek sgt pon..
dsign simple.
kosong.
tp harge nak mahal2..

ouhh..
lemak2..
sadis kadg2 ble memikirkannye.
huhu

jgn plik lah kalo tgk ramai yg pkai
baju saiz adik2 je.
huhu

milkysmile
akoo bukan ape.
mgkin aku sndri yg tatau yg tu mmg harge yg spatotnye..
tp xbley ke kasi murah sket?

maybe harge bukan la faktor utame rmaje2 ni pakai ketat2 an
tp at least, dpt la mdorong sket kott
untuk mnaikkan smangat rmaje2
yg smakin lame smakin ketat pkaiannye tuu..
haha
ape tah akoo mrepek.
~

em .oke lah.
aku chow dulu.

.assalamualaikum.

p/s-ni baru cakap pasal baju. blom pasal sluar , tudg, inner lagi. haha


sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

5 comment(s) to akoo =):

KAMIHIDUP said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak salah berhabis duit lebih sikit untuk mendapat pahala, betul tak?

Atiqah Sa'ahiry said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahaha, kita suka je baju labuh2,,alla,,yg branded nye sebb hrga die 40++ ahahh, xmmpu sehh, nak mintak duit mak ayah pun segan..ahha..

mana tidaknya sebelum ini dah asyik mintk duit masa belajar..tetapi ada je yg sehelai 25 baju labuh muslimah..weee

Syazwani Amira said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

xdpt dnafikan yg faktor harga pun mmainkan pranan yg pnting..tp kte perlu bijak mmbeli mne yg sesuai ;)

.m y z. said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah lama kot tak shopping baju. hee~ tapi betul jugak kan. baju longgar2 macam jubah pun mahal. RM100+ mahal kottt. tapi kalau t-shirt biasa berlambak2. rm10 dah boleh dapat sehelai.

nadzirah sofia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

skong beb!

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...