Friday, July 22, 2011

.akoo is equal to aku.

assalamualaikum..

err sbnanye, mende yg aku nak bgtau tu bknnye ape sgt.
xbes pon.
haha
maap la kalo ade yg cakap
''laa..egt kan nak bgtau ape.huh
buang mase je.''
http://www.smileycodes.info


em
straight to the ampang point je lah ek.
sbb aku xleh on9 lame2.
maklumla tumpang laptop abg..huhu

korang x rase pelik ke pggl aku ''akoo'' ??

haha

silap aku la.
sbb mmg aku yg xbgtau name.
profile blog aku pon aku tulis ''akoo'' je.

akoo is equal to aku.
bile aku gune akoo sbg ganti name, xpelik lah.
tp bile korg pggl aku ''akoo'' which means aku,
itu plik.dan pnin.
tgk ayat kat atas tu,kan da jadi pnin.
haha
 *maaf .agak merapu.

sebenanye, time tu aku xde idea nak letak name ape.
aku selese gune aku-ko jep ngn sesape pon.
jadi,terciptelah akoo tu.
(eje double o tu cam bes je.so aku layan je lah)

dipendekkan cite,
malam ni, aku umumkan,
korang boley panggil aku, pae.
utk kemudahan kite bsame.haha
ade org kesah??
aku bgtau pade sape yg kesah je la.hee
*bajet hot je nak umum2

-PAE-
kgkwn aku ramai pggl aku pae.
=)
tu je lah mende yg aku nak bgtau nye.
haha
http://www.smileycodes.info


pade asalnye, aku gune name akoo tu sbb tak nak 
orang yg dikenali (family, sdare mare, kgkwn)
tau ni blog aku.
sbb dpd pgalaman first aku wat blog dulu, bile ade org yg d kenali tau blog aku,
aku jd x bebas berbicare. *ecece
jadi malu nak tulis pape.
huhu
so, bile buat blog baru, aku mgambil tindakan utk mrahsiekan identiti =p
http://www.smileycodes.info
tp. skarang x rahsie sgt dah.
kgkwn aku ade je yg tau ni blog aku..
agak ramai.huhu

kgkawan, aku bleh cosider ag la.
sbb susah la nak berahsie ngn kgkwn tdekat kan..hee
tp maseh . family aku xde yg tau.
huhu
*sesape yg kenal adek bradek aku, jgn bgtau dorg oke =p

emm 
ape lagi ekk..

tu je lah kot.

sebarang ke'menyampah'an
harap dimaapkan.




milkysmile
p/s- cube teka my real name =)
*yg dah tau, jgn pure2 teka.


sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

21 comment(s) to akoo =):

Ana Jannah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owhh. begitu ceritanya. blog saya ne family sume taw. tapi tadek yg penah bce...hehehe

~z dpt firasat nak teka nama awak la...:)

Kapten Atok said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku suka nama 'akoo' tu dr nama fb ko. keke

Wanie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hai pae..:)
so ni blog kedua la ye...
susah kot nak teka name..
gtau je la..hehe

muhamad hanif said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akoo pun akoo lah,

jnji senang ingat..AHAHAHAHAHAHAH

belog|amiyo said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owh baru akoo tahu rupa2nya akoo=aku.

akoo pae said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jannah- hehee akoo xslese kalo ade family bace =)

kapten atok- ko nak cakap name sbenar aku x sedap ke..huhu sobsob =)

wanie- xpelah..xyah tau..hehe

anep-haha oke.kalo nak pggl akoo jugak.xda hal.

Ezad Skytech said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owh...mcm tu ke..?
nama akoo tu macam unik sikit la...sebab takde org guna rasenya...sbb tak nampak lagi ada yg guna nama akoo ni...heee~

Aisyah Aina said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha...ingatkan akoo tu nama....tapi kalau nak panggil akoo jugak boleh kan :D

Acik said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yalah pae.
heheee ... pae pun bes gak!

panggil akooo acik, k!

SHAHIRAH ADIZAN said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hihi . hai pae :) tapi rasa akoo lagi best kot . hai akoo :)

AMMAR YASIR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akooo...hehehehe

syaHEREhays said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ooo....nama akoo ni pae rupanye,,,
bru gue tao...
nk teka nama akoo la!! hahak~
=D

Afikah Aziz said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oh baru tau hehe..hai pae :)

akoo pae said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ezad- haha oke then. thanks =)

aisyah- takde hal =)

acik- hehhee oke acik~ =)

*ramai yg bminat dgn name akoo rupenye.huuu xkesah laa..janji korg bhagie =)

syaher- gedik~haha

nik rosmawati said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hai pae..hehe
la naper lak buat blog tapi nak berahsia.malu yea :)

Addin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hai pae ;)

comel ~

Xavi De said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..teringat pakcik zaman muda2, tgk cerita power rangers..
penjahat tu nama dia "AKU"..
bila bace subtitle kat bawah tu mcm pening ckit la..
contoh : "saya akan hapuskan Aku", kata power rangers kpd Aku.
xke pening..hehe

akoo pae said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nik-
hai~ aah, malu..heheh =)

addin-hai jugak~~ tenkiuu =p

xavi de-
haha pening kann..

kak ude said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

namee kamoooo nenek satukan lah sampahnyeee

cik pip said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedap gak guna nama akoo tu..:)

nadzirah sofia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

weh klu aku teka name ko dpt adiah ape?dgn nama bapak skali aku teka...haha :P

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...