Wednesday, July 27, 2011

.longgar gile.

assalamualaikum..

tadi kan, aku saje2 la tengok2 laci kesayangan aku.
utk mhilangkan bosan.
*die dipanggil laci kesayangn sebab dlm tu penuh dgn barang2 kesayangn akoo..
haha

pastu, terase tertarik dengan satu mende.
iaitu-
cincin aku.
hehe

gambar x jelas lah.
tak nampak cincin aku yg shantekk..
kakaaka
*snap pakai enset jep~

cincin ni simple je..but nice.
bagi aku laa..
http://www.smileycodes.info

hehe
hargenye 3 ringgit je.
mahal tak..
=p

aku sayang gle kat cincin ni.
ni je kot satu2 nye cincin yg aku ade.
haha

aku rase, dalam byk2 phiasan,
aku suke cincin kot.
kalo rantai, aku macam tak suke la pakai.

besfren aku ade bagi satu rntai time bday aku aritu,
tp aku xpakai..
(besfren pmpuan oke)

kalo gelang pulak,
yg tali2 oke kut.
yg jnis rantai, kureng~

subang??
haha
lagi laa..
aku tak tindik ponn..
takot.
saket.

cincin-oke!
hee

aku terase ayu je pakai cincin yg dalam gamba tuh dulu.
hahahaaahah
=p

masalahnye skarang, aku da tak boley pakai cincin tuu..
sbb tu die elok je bsemadi dalam laci ..
huu

http://www.smileycodes.info
knape??
sbb longgar.
longgar gile.
kalo aku pakai, then luruskan jari aku ke bawah,
konpem jatuh cincin tu.
=.=''

time mule2 pakai dulu, longgar sket je.
*tu je saiz yg paling kcik kat kedai tu.
bole la jugak pakai..
tp skarang dah xbole.
aku plik la...
jari aku yg mgecil ke cincin tu yg mbesar??
huu


http://www.smileycodes.info
korang ade tak cara2 nak kecikkan cincin??
aku nak pakai.......................
(nada merayu)
=p

kalo aku rendam dalam air sejuk,
takpon letak dalam peti ais slame 8ari 7malam,
die mgecil tak??

ke aku kene ketuk dengan tukul??
huu taknak2.abes la kemek cincin aku.
=.=''

ataupon, pakai cincin tu dan sumbat kapas kat bawah
supaye tak longgar.??
macam dalam cite cinderella yg akak tiri die wat time pakai kasut tuu.
huu

oke.sume nye karot.
http://www.smileycodes.info


korang ade cadangn??
[ini adalah pertanyaan serius]

hee


okeh.
sehgga bjumpe lagi d laen hari.

assalamualaikum.



p/s- cincin tu aku bli sndiri. bukan orang bagi.
       so, jgn nak bgosip. =p




sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

16 comment(s) to akoo =):

H.J said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak yah pakai cincin la..tnggu org bg jek..haha..

Kapten Atok said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko makan banyak2
menggemuk
muat ler cincin tu

Freaky said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu freaky x pakai cincin :D

bunbun said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

no way jari pae mengecik! kompem cincin tu membesar! wahahaha. jahat tak.

GaRy™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ketuk je pakai tukul~.. XP

Addin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Addin tak reti nak pakai cinicn . huhu =.=

Wanie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

beli cincin baru..ok tak?hehe

m!rFa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

weh,ni cincin yang kite beli ramai ramai tu ke? betik r ko dah tak muat.gilerr kurus r jari ko.ahaa~ ^_^

akoo pae said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

HJ : huhu aku tggu ko bg la kalo cmtu =p

Kpten atok : huu nnt dgn badan2 aku skali gemukk..

freaky : huhu kamu laki..mmg la

bunbun : haha jeles la tuh.. =p

gary : huu tak sanggop~

addin : erk?tak reti pakai??haaha meh akoo ajar.. =p

wanie : maknenye, lupekan cincin ni?wuaaa..

mirfa : ye la..aku mane ade cincin laen da..huhu sian kan aku..isk2

m!rFa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tau takpe. sian betol laa~ so, kene makan banyak banyak r, bia besar sikit jari ko ouh.ngehehe~~

Xavi De said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mahal or murah xmenjadi isu, yg penting nilai kasih syg tu...
(k fine, ayat xleh blaa..hehe)

pakcik ada cara utk kamu pakai tanpa longgar..

kamu pegi kedai hardware, kamu cakap nak welding cincin tu kat cari kamu..

tapi pakci tak jami kamu boleh bukak ke tak lepas tu...wahahaha

larikkkkkk.....

merahitujambu said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nk bg cincin kecik??kopak kan je cincin tu///heeee

Shaherah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahah.. suka cincin ye.. kalau shera x ske pkai cincin.. tgn gatal.. pakai je ilang nnti cincin tu.. shera lebih kepada rantai ^_^

Mr.Thinker@Ali said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pergi kedai cincin, suruh owner kedai setting, mesti boleh punya. Tapi kalau cincin plastik, pasti x dapat nak setting. Cincin yg normal, bolh setting.

P/s: Sastera sangat ke? Hehehe. Dulu Form6 tapi x amek sastera. Tau mengayat sbb terlalu beremosi. :)

syarifahsidrus said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sangat tak suka pakai aksesori...haaa

nadzirah sofia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wuwuwuwu...ko x pkai pun rantai aku bg....xpe, nanti aku bg ko seploh cincin....bia penoh jari ko...haha...juz kidding :P

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...