Sunday, February 5, 2012

biar tak cantik, asal tak malas

assalamualaikum.



hari ni hari ahad. abang aku balik ke UM hari ni. bas die pukul 10pagi tadi. 



aku bangun awal. lepas subuh dah tak tido. aku takut kalau aku tido, aku bangun lambat. terlepas nak babai and salam abang aku.



so, aku layan movie kat laptop. tibe-tibe pukul 8 lebih, bateri laptop dah low. aku malas nak turun katil dan memasang charger.



aku bertindak menekan butang hibernate dan letak laptop tepi katil. 



cuaca yangg sejuk sangat menyelesakan aku yang tengah berselubung. tiba-tiba, aku membaringkan diri.wahh..sedapnya..



aku mengunci alarm di handset pukul 8.45 untuk bangun dan mandi. malangnya, aku terus bermalas-malasan atas katil.



pukul 9.00..hmm malasnya nak bangun. jap lagi lah.





pukul 9.15, tak nak mandi dulu lah. lepas padil pergi baru mandi. so, boleh rilek lagi..





9.30 .... awal lagi. stesen bas tu dekat je..mesti abang aku tak pergi lagi ni..



tertidur~




9.45 ... aku mamai2 kut.



pastu aku tertidur semule.





terjaga betul2, dah pukul 10!! =.='




aku keluar bilik. pergi usha bilik abang aku. dah kosong. macam orang bodoh. dah sah2 laa abang aku dah pergi.. basnye dah jalan kut




aku nangis.




yang kau tidur balik sape suruhhhhhhh!




hari tu time angah aku balik, macam tu jugak.huu aku teruk.





tapi..

tak boleh ke ketuk bilik aku dulu sebelum balik ..? =(





sedih.




motif ? saya sayang abang saya.hahah poyo.

motif, jangan malas charge laptop. grrr




sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

20 comment(s) to akoo =):

visitme@FaTiN cOrNeR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tula..spa suruh tido balik..hahaha..

cer bygkn klu pg2 ada nasi lemak.bkn selalu dpt nasi lemak mak masak kn. pastu bgn2 je nasi lemak suma dh abis sbb bgn lmbt..haa..rugi2!

*err..nasihat org aku pn sama..hehe..

shera haifa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kerana laptop habis bateri, tertido then xdpt say bye2 kat abg..
nti abg cuti dye balik lagi.. nti say bye2 ya..
:)

*jangan malas!!

hassy chan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha cian,,
kerana charger je sume nih terjadi..

JungRara said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huuuu~cian nyer..

.........cP~ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memang kalau tido semula pagi, alamat lewat la gamaknya. Lewat tak lewat, makan setengah jam la jugak kan?

H.J said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

susah nak cari motif kat situ..haha

semutsengal said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lain kali, golek lah atas jalan raya baru tak tertidur



LALALALALLALA

akuamir said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha,, dasar pemaleh,, bagus gila sayang abang..

follow sini keyh,, free singgah la.. :D

nadzirah sofia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha....sme la ngn aku..bgon2 tido tgk2 akak aku da takde..terus nangis:P

EZAD AMIR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hihih..padan muke...skg kan zman teknologi maklumat..ekekeke..tekan je skype..wc trus dgn abg tu...huhu..

هانيم إرشاد said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha. penah jadi camney jugak! huhu

Muhammad Saiazuan Norhalik said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu kes tekan snooze bnyk kali ni.. :D

KuNanGKuNanG said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

org malas slalu rugi...he3..xbaik malas2 tau..

Kancil 8349 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kesian...sabarlah

El-Janna said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahkk mcm tu pob bleh ka???

akoo pae said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@visitme@FaTiN cOrNeR
huhu tu laa..mnyesal kmudian tiada gunanye..=p



shera haifa : hehe baik!



hassy chan : tau takpe.huhu



jungrara : kann..hee


...cp~ : btul3..sdapnyyee tido..heheh


HJ : ade motifnye..ko je tak jumpe..huhu


anip : errr..ok.

=.='


akuamir : heheh pemalas sikit je =p orite tq .


sopia : huu kita serupa~


ezad amir : aku takde skype. lagi pon aku takdelah loving doving sgt smpai nak skype dgn abg sndri.keh2



هانيم إرشاد : heheh normal kann? =)


zuan : ngaa..mane tau ni..hee


kunang2 : haha oke. akoo akan ingat tu =)


kancil : baiklah .hehe


el janna : boleyy..hhahah

akoo pae said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@visitme@FaTiN cOrNeR
huhu tu laa..mnyesal kmudian tiada gunanye..=p



shera haifa : hehe baik!



hassy chan : tau takpe.huhu



jungrara : kann..hee


...cp~ : btul3..sdapnyyee tido..heheh


HJ : ade motifnye..ko je tak jumpe..huhu


anip : errr..ok.

=.='


akuamir : heheh pemalas sikit je =p orite tq .


sopia : huu kita serupa~


ezad amir : aku takde skype. lagi pon aku takdelah loving doving sgt smpai nak skype dgn abg sndri.keh2



هانيم إرشاد : heheh normal kann? =)


zuan : ngaa..mane tau ni..hee


kunang2 : haha oke. akoo akan ingat tu =)


kancil : baiklah .hehe


el janna : boleyy..hhahah

Juliet_iRa~" said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hee..xpe nt abg blk leh jmpa lagi..:)

kalau dah bgn pastu tidur blk mmg susah nak bgn..serius!hee

mata mcm kena gam..kekkee

kiera'sakura said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

errrr ada kena mengenan ngn x charger laptop ke? hihihihi :p

Hanie Dew said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jangan malas mandi. bucuuukkk...hahahhahaha

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...