Wednesday, June 15, 2011

.eh2 aku masok tb laa.

assalamualaikum..=)

korg watpe tu??
xtgk tilawah al-Quran pringkat kbgsaan?
byk tau tayang live.. 
tb1 ade, tb9, chanel Al-hijrah,
em tu je lah kot..(yg aku tau)kalo xsilap aku laa..

hehe aku tgk sket2..
tu pon sbb mak aku tgk..
huhu

emm..ape yg aku nak share kat cni,,
pasan x, kalo tgk rancgn2 yg cam tilawah tu an,
forum pdana ke konsert ke, talkshow ke,
ape2lah..

mesti ade mase cameraman akan zoom or 
halakan kmera tu lah ke arah pnonton..

huhu part ni aku plik..
org2 yg d zoom tu mst nak tersengeh2,
nak siku2 kawan sebelah dan bkate
''eh2 aku masok tb laa..''
MySpace
huhu
xpon tercari2 mane kmera..

hee..
aku bkn tulih post ni bniat utk mgelakkan
or mmerli dorg..
aku juz ttanye2..

coz aku xpnah mhadapi situasi tsebut..
xpnah msok tb.huhu

agaknye.,kalo aku d tmpat dorg,
aku pon camtu ek?
huu i hope so,not.

xbley ke wat dono jep?
MySpace
aku ase cameraman zoom tu utk tgkp org yg trtdo
time kat mjlis ilmu tu kot..
bg segar sket mate..
huhu

em k ah..
jom g tgk tilawah..
ade ag sejam neh...
syok dgar dorg ngaji sdap
=)

.assalamualaikum.

sdikit info-
tilawah kali ni d buat d sarawak..
blangsung dr 13 hgga 17 jun 2011~


sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

4 comment(s) to akoo =):

bunbun said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehee. agak best kot dapat masuk tv. haha. bunbun pena sesaje jalan belakang org yg tgh wat interview.



huahuahuaa

muhamad hanif said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..

aku tak pena lagi masuk tb, tak muat doh..

ibnubaba_04 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagus2..dari dok melepak tmpt yg bukan2..baik g dengar tilawah

d_LA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..xpnh lg msk tv ni..hrp2 leh wat cool je kalo camera fokus kan..

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...