Wednesday, June 8, 2011

adoyaii my bro..

assalamualaikum..

adoyaii..he3 post kali ni nak cte sket pasal adek aku yg plg kcik..
[kcik la sgt]
da dajah4..
 
tp bdnnye mmg kcik lah.hu3
keding..haish~

tp ni bkn nk cte sal kekedingan die..hu3
nk cte sal semlm..
pasal homework die.haha

aku tny die, ''adi, keje skola ble nk buat?? mst dpt byk keje skola kan?
[aku mmg ske tny pasal homework adek2 aku..then,kerah dorg soh buat keje2 tu.
ha3 mentang2 aku da abes skola]

 adek aku-   ''ade 5helai ktas''

 aku, dgn garangnye [hehe] -
''dah tu ble nak buat?? buat skarang!
arini da ari slase..stiap ari buat shelai. nnt ari sabtu da bley siap.
paham?'' ~huhu

 adek aku pon, ''okee''

aku pon tgk la tb d samping 2org adek aku yg tgah
btungkus lumus buat homework..
engatkan bley la tengok tb ngn tenang 
tapi......................

   

   ''err..tawar-mnawar tu ape??''

''terkumat-kamit tu mcm mane?''

        ''dolak dalih tu camane plak??''

''pemanasan global tu hape??''

 ????

 aku plik..adek aku yg kurg pbendaharaan kate ke,,
atau pkataan2 tu mmg susah bg bdk dajah 4??


 adoyaii..sabo je laa..sume mende nak tanye,..haish
aku pon bebel la..ape ag..

''ee..itu pon tatau??buat je la..blaja dr ksalahan..xkan la sume nak tny..
nnt exam nak tanye sape?''

lpas2 tu dia tanye2 lagi..haha tensen aku..
x makan dek saman btul..

pastu lpas da kene bebel byk kali, plus
adek aku yg sorg lagi pon bebel kat die,,
die pon takde tanye2 dah  ..
buat keje diam2 smpai  la siap satu ktas tu.
he3 dlm hatiku bkate ''ha,boley pon wat sndri..''

-the end- huhu

********************************

motif post ni??
akoo adalah sorg akak yg garang.hahaha
xde lahh
ntahlaa motifnye ape..
xde motif kot..hu3
sje nak share cte..

okelah..

assalamualaikum=)

p/s- mlm ni dan mlm2 sterusnye aku kene lalui mende yg same lg ke? =.=''
                            


sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

2 comment(s) to akoo =):

syaHEREhays said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adek ko memg rjen...rjen tnye...huhu
a*agk2 msti ikot prgai akak dye ni dlu...

akoo said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hu3 ikot prangai aku ke??
agaknye la kott.huu

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...