Sunday, February 10, 2013

.buku pandang pertama.

assalamualaikum. 




''saya first time kenal dia di kedai buku''



=D



haha dah kenapa?
err, ntah.. aku rasa macam best je kalau seseorang yang special seperti suami, kita mula kenal dia kat kedai buku.. =p
mungkin sebab buku adalah salah satu benda yang aku sangat minat kut..so, nanti boleh lah teruskan minat tu bersama-sama. haaa, seronok kan?




mini library at home #wishlist





pendek kata, aku selalu ada persepsi yang baik lah terhadap lelaki yang aku nampak kat kedai buku. hoho boleh ke macam tu? hai, suka hati aku lah.







just saying.




=]


gambar hiasan :p














sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

3 comment(s) to akoo =):

ZWAN SABRI said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jarang jumpa orang yang minat buku macam awak.. bagus2.. btw, saya selalu lepak kat surau.. HEHE

CintaZulaikha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boley jek, kikikiki

visitme@FaTiN cOrNeR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ehem3..hihihi..

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...