Sunday, December 23, 2012

.them.

assalamualaikum.. =]


hoi
hei

final exam dah nak start
dan aku balik rumah tanpa rasa bersalah.
HAHA
lantaklah apa orang nak kata
yang pasti aku tahu sebab aku.


aku cuma rasa rugi kalau aku tak balik
angah dan akak aku balik.
bila lagi nak kumpul ramai-ramai
takkan nak tunggu raya je..
sedihnya.



alaaa
study week ada seminggu..
apa salahnya aku balik 2-3 hari untuk meluangkan masa dengan keluarga.
kan?
sila sokong.




ok. dah lama tak update kosong macam ni.
heheh




sebab aku nak update tapi takde topik pulak.
hati gua senang.





sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

7 comment(s) to akoo =):

hassy chan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku pun balik time stdy week.. weehuuuuu...

Rapunzeel Cikilolo said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buku jangan lupe :)

ct kektus said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

study week seminggu, balik rumah pon seminggu lah. hehehee

Teenager Housemaid said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uit uit..hows exam?
goodluck ya..:D

zila manaf said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

balikla anak muda ;p

Golden Rose said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya sokong....tak kira la bz mana pun kita keluarga perlu diutamakan

nadzirah sofia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku ni lagi lah balik 2 minggu tanpa rasa besalah..haha

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...