Tuesday, November 8, 2011

ustaz pesan..

assalamualaikum.

ustaz akoo pesan,
kalau nak cari laki (pesanan untuk gurlss)
first2, jangan tanye gaji berape..
tapi, tanye solat ke tidak.


ingat tu.
=)






sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

9 comment(s) to akoo =):

cik aisha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ingat tu pesanan ustaz...:)

liyana said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

btul..hee~~

GaRy™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha... betul3...
akoo, just nak bagitau, kalau nak buang benda 'myjodoh' kat sebelh kiri tu, just buang widget waktu solat tu... =)

Hanie_Dew said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ouch.. betul betul betul

sleeping_maniac90 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owh gitu.. lpas nih kne tnya la ehehehe

GaRy™ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

laa... ye ke?.. sebelum ni ada blogger lain mintak tolong aq buang menatang tu... aq cek2, rupanya dia dah letak script kat widget waktu solat tu.. try remove dulu, then tengok.. kalau tak jadi gak, try remove widget lain.. k?.. =)

visitme@FaTiN cOrNeR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok..nk g tny sekarang..hehehe..(mcm ada calon)kiki..

ABU said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

itu dia ustaza pilihan heheheehe..
betul tu.. like :D

Addin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh nice nice , haha :D

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...