Saturday, October 1, 2011

taknak sayur kurang mayonis tambah daging.

assalamualaikum =)

fuh lame gleeee dah tak update.

hari ni tibe2 ade mood sket.heheh


_________________________________________


tadi, aku makan burger.. 
pastu time nak order tu, brader tu cakap,

''boleh order, tapi lambat la..sebab ramai..''

aku, ''ok, tak kesah.'' =)  [lapar~~]
''nak burger daging spesel satu, benjo satu''

[satu lagi utk kawan aku ok]


lepas lepak2 kejap, aku pon pegi sane balek..
nak usha, burger dah siap ke blom..


bla,bla,bla..
ok, dah nak siap.


sementara tunggu,
aku dengar ade sorang gurl ni order,

''err nak satu burger ayam taknak sayur, satu burger daging nak mayo lebeh, blablabla''


=.=''
banyak songeh lah.
kesian kat brader tu.
dahla ramai. die keje sorang pulak tuh.
datang pulak customer mintak macam2.
jenuh la die nak mhapal~



*aku dulu pon tak makan sayur =p
tapi skang dah makan. 
siyes.




orite. got to go.




moral of the story- jangan suke menyusahkan orang. =p







sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

21 comment(s) to akoo =):

JIJI YU said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pengguna adalah raja..wakaka

Jue said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aku slalu mintak kasi garing hahaha
Tp ksian la brader tu kan. Ko ptt tolong! Hihi

Psst; pttnye bole tp digalakkan utk sakit tenat yg amat smada bole diubati atau tidak. Kalau ikutkan cara pgunaan dia, majoriti fokuskan kpd org yg br khilangan. Tp tpulang pd pdpt masing2. Aku ok je cuma aku rs ralat skit hahaha

H.J said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sape lg tak makan sayur tu..?

merahitujambu said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sayur sedap la..napa x makan sayur?heheeh..tp betul laa...jgn susahkan org..

muhamad hanif said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pelanggan sentiasa betul =)

ILA HonEyBuNNy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehhe...sama la..ila pun suka ja banyak songeh bila order..

takoot lak apa la diorg kata dalam hati kan..hehehe

Wanie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..tp dh die tak suke kn, hak pengguna nk byk songeh pn :P

rugi la sape x mkan sayo..hehe

sleeping_maniac90 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

customer always right hahaha..

Aisyah Aina said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pehh...kesian brader tu....tp kan tp kan...aku pon selalu buat macam org tu...haha

Hanie_Dew said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku baca komen di atas. customer always right. tapi sbg manusia kne la bertimbang rasa.

**sorry lambat reply. mesa mencemburui daku. hahaha

merahitujambu said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lama x jengung ako..akoo bz eh

~SaL IjOu~ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kite suke mintak sos & mayo lebih..tp tgk keadaan penjual tu gak..kalo da kalut ribut..apa yg ada pun jadik la~ ^^

nazira said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya biasa selalu mintak burger daging special tapi xnak telur bungkus daging.. nk telur atas daging.. korang faham x.. hahahaha..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

budak penjara said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huuhh..panjang giler tajok..haha

Qaseh dalia adelia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

customer is always rte hihi

Hans said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tugas abang burger tu la penuhi permintaan pelanggan dia....
rasa2 tak ada salah pun asalkan yang meminta tu cakap elok2 :-)

Afikah Aziz said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ehehe sian tp pelanggan mesti di utamakan hehe

Xavi De said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

xleh bla lau terlalu bnyk songeh...
lau g Mc'D ada ke nk bnyk songeh camtu...?=..='

nadzirah sofia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fuyooo...pae da pndai mkn sayur...haha...ingat ag dulu mse kat skola ko sokmo kne marah ngan wani sbb x mkn sayur...

cik aisha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha....susah xsusah dia layankan jugak customer pnya peel tu kan..erm...

ABU said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

'taknak sayur kurang mayonis tambah daging'.. alang2 cakap 'tak nak roti burger ngeee' hahahaha
slmt hari raya.. lama hilang..

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...