Monday, September 19, 2011

im sick of u. =p

assalamualaikum..








semenjak dua menjak lapan menjak ni 
banyak sakit yang aku dapat. huu
jatuh sane, jatuh sini.

agaknye sebab banyak sangat main kot.
n banyak sangat gelak.
=.=''



smoge sakit2 ni menjadi kifarah dosa2 aku.
dan membuatkan aku sedar sikit. jangan asik nak bergelak ketawa je..
ye dop?






hadis Rasulullah SAW yang bermaksud:
"Tidaklah seorang muslim tertimpa suatu penyakit dan sejenisnya melainkan Allah akan menggugurkan bersamanya dosa-dosanya seperti pohon yang menggugurkan daun-daunnya" 
(Hadis riwayat Bukhari dan Muslim)


aamiiin.


_______________________________________



btw, thanks kepada kamu2 yang concern about the lembap wifi in my mahallah.huu
masalah tu still tak selesai. pah ceghohh~
tak ley wat pe lah. sabo je . hmm


_________________________________________

arigatou.



sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

16 comment(s) to akoo =):

JIJI YU said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

syafakillah..gok mu dok mahallah mano

SimplySeoul said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

moga cepat sembuh..saya pun byk hu ha hu ha...sakit juga. nasib xteruk.

Jue said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Msh sakit lg x ni?take care tau. Kslsu bole pkai yg cover idung mulut tu. Wifi msh x ok?sabo je la beb. Nak buek camne kan. Aku lom jwb lg, kau nak tanya pe2 ke dear?

sleeping_maniac90 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ooo ko pki wifi..
ak pki berukbnd jew.. kolej ak x d wifi huk3..

Hanie_Dew said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amin.
Allah bagi kite sakit nak gugurkan doda doda kita. jadi redha dan tawakal je okeh!.

my dear, nak bagi soalan silakan je. bole je. bole.

Wanie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lamenye lost contact ngan akoo..demam ke?ujian tu..

bunbun said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

syafakillah pae! aku pon batuk2 lagi huhuhu

sifu im said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko suka men ape weh??ko suka gelak ke?? syafakillah yer

Finaz Jaafar said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ermm saya pun suka gelak..nk wt cmne kan..ermm get well soon ! =)

Afikah Aziz said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga cepat sembuh ye pae :)

Hanie_Dew said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko dah sihat ke. aku ni pas raya batuk balik. sore pon tenggelam timbul tenggelam timbul je.

Aisyah Aina said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah sembuh tak sekarang ni? :D

~SaL IjOu~ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

smogo cepat sehat!~
pah cceghoh mslh wifi dih, byk2 saba deh~ ^^

Dr. Fox said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setiap manusia diujikan.. :) jd syafakillah :DD

Afikah Aziz said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama mcm ika selalu sakit hehe

Xavi De said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cobaannn....
bersabor la ye nak...:)

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...