Tuesday, July 10, 2012

aku ada laki alim. kau ada? -,,-

assalamualaikum.


mood blogging dah campak dalam laut. camaneeee? @.@

huhu blogwalking pon tak, memang takde orang lah nak kunjung ke teratak gua nih.

hmm


nak bebel pasal ape ea?



_________________________________



sekarang memang trend upload segala jenis gambar kahwin kat laman soSIAL ea?

tak cukup dengan gambar, video pon ade. save the date la bagai~~

huhu aku tak tau kenapa aku tak boleh terima. dulu aku rasa ok je, tapi lama-lama, rasa..........nak muntah??huhu boleh? ntah. bagi aku macam.. err perlu kee?kau nak tayang segala mende kat public. niat kau? motiffff???

nak orang puji2? nak satu dunia cakap korang sweet? eeeuww. itu sangat karut. tapi mungkin ada niat baik kann..emm itu aku tak tahu. takpelah. selagi tak ganggu hidup aku ek? tapi rasa terganggu gak sikit sebenarnye. rasameluat. HAAHA jahat ke ayat aku? okbai.


apa aku kesah.blog aku.








sebarang salah dan silap, harap d maafkan =)

7 comment(s) to akoo =):

SAYA BUKAN SAMDOL said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha kau bila lagi nk upload gmabr khwin haha?

nadzirah sofia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni ko tujukan kat artis ke hape? haha

hassy chan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalo over sgt tnjuk gmbr, org mmg akn nympah hehehe..

Rapunzeel Cikilolo said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalo dah upload sampai puluhan gmbar memang over ok! haha

merahitujambu said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lama x datg sini..=)

Teenager Housemaid said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hihi...kalau bab2 macam ni, mmg no komen..
terpulang kepada individu..kekeke

SimplySeoul said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

masih baca :). sometimes la annoyed, bila gmbar2 honeymoon, dlm hotel pun suma nak upload. save it for yourself.

bace jgn xbace ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...